Hallo allemaal! - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Suzanne Nievergeld - van den Acker - WaarBenJij.nu Hallo allemaal! - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Suzanne Nievergeld - van den Acker - WaarBenJij.nu

Hallo allemaal!

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

30 Juni 2005 | Zweden, Stockholm

Dit is dan mijn eerste bericht!
dit keer nog vanuit Maastricht/Belgie. Maar de volgende keer waarschijnlijk vanuit Stockholm in Zweden!

Vanaf 22 augustus tot ongeveer 20 januari 2006 zal ik jullie op de hoogte houden van mijn leven in Zweden.

Groetjes

Suzanne

p.s For the English speaking persons, I will try to write something in English as well at the bottem of every Dutch message

• 30 Juni 2005 - 21:40

Judith:

Hey Susi!

Jaja, ik heb je site gevonden!!! Snel he!! Ik ga binnenkort ook maar weer eens een site maken om jou en de rest op te hoogte te houden van mijn wellicht spannende belevenissen in Bruisend Brussel!!

Liefs Judith

p.s.: waar zijn je foto's??

• 01 Juli 2005 - 08:32

Brenda:

Hey!!! ook een eigen website... Ik zal er zo vaak mogelijk op kijken en natuurlijk met spanning wachten op zweedse knäckerbrödjes (of hoe je dat ook schrijft)...

Ben benieuwd naar je avonturen. Tot vanmiddag en natuurlijk tot op je afscheidsfeestje...

Groetjes Brenda

• 07 Juli 2005 - 18:08

Robin:

Hoi Suzanne!!
    Bedankt dat je me ook aangemeld hebt voor je eigen website!! Ik zal hem vaak bezoeken!! En zo zie ik hier ook nog oude bekende, zoals Judith haha!! Maarwel superleuk hoor!! Alvast heeeeel veeeel plezier!!

Groetjes Robin

• 10 Juli 2005 - 09:53

Veronique:

hey suzanne
    ook eindelijk van je welverdiende vakantie aan het genieten??
    leuke pagina. Ik heb zelf nu ook eentje gemaakt

groetjes xx veronique

• 12 Juli 2005 - 15:53

Leon:

Ik zie dat je in Stockholm zit, ik ga over anderhalve maand voor 10 maanden naar Stockholm, wat doe je daar joh?
    mastaleon.waarbenjij.nu

• 15 Juli 2005 - 12:37

Leon:

Ik las je reactie, misschien wel handig om ffies in contact te komen met elkaar: e-mail: mastaleon@hotmail.com
    Laterzzz

• 27 Juli 2005 - 00:21

Eric:

Suzanne,

Your website is great! I may need your help translating it though.

Eric

• 27 Juli 2005 - 13:48

Kristel:

hey suus,
    leuke site..
    over een maandje al weg... spannend:P..
    tot straks als je terug komt van werk.. bye.. xxx kristel

• 01 Augustus 2005 - 14:10

Je Vader !:

Site met mogelijkheden!
    Zou het leuk vinden als je in het kader van MIJN hobby in Zweden ook wat onderzoek doet.
    Ga lekker door met het regelen van al je voorbereidingen, dan doen wij dat richting 20 augustus. Moet -ook voor ons- toch vooral een leuke dag worden!
    Je hoort nog van me!
    Papa

• 02 Augustus 2005 - 11:36

Mama:

Hoi meid
    Druk in Belgie voor het regelen van je vertrek naar Zweden?
    Ik vind het niet leuk dat ik je zo lang moet missen en dat ik de wandelingen die we in weekend samen maken nu met iemand anders moet doen. Maar ik verheug me wel op de periode van 5 maanden geen was, grapje hoor.
    Tot vrijdag, misschien gaan we weer wandelen en gezellig bijkletsen.
    Groetjes mama xxx

• 16 Augustus 2005 - 18:54

Chantal:

Hoi Suzanne! Ik vond het heel gezellig gisteren! Jammer dat ik zaterdag niet kan komen. Ik wens je nog een keer een heel goede reis. Ik ga je verhalen volgen via deze mooie site! Ben benieuwd! x Chantal

• 19 Augustus 2005 - 19:42

Eefje:

Hey Suus
    Gaaf zeg, het komt nu allemaal erg dichtbij. Ik zie je morgen op je feestje!
    Liefs Eefje

• 21 Augustus 2005 - 10:05

Lisa.....:

hello suus.!!!
    good luck with the trip to Sweden... I miss you!!!
    greetings from lisa and family bay bay!!!