Ik ben er!
Door: Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
22 Augustus 2005 | Zweden, Stockholm
Ik wilde even vertellen dat ik veilig ben aangekomen in Zweden. De eerste indrukken waren werkelijk schitterend! Wat een groen land zeg! En het weer... pfff ik liep te zweten in mijn jas/shirt en winterjas. De zon scheen en er waren haast geen wolken aan de lucht. 25 graden heerlijk toch!
Na de vliegreis, busreis, tramreis en de wandeling was ik kapot en mijn handen ook, want daarin staan nu de eerste blaren!
De kamer is heel erg netjes en mooi. Eigenlijk is alles er! Ja ook de pannen.. en de badkamer, wow het lijkt wel een echt hotel! Ik ben maar meteen gaan inrichten, koffer uitpakken. en vervolgens samen met Marijn boodschappen wezen doen en meteen maar pizza gegeten want we hadden ontzettende honger. Ondertussen hebben we ook al kennisgemaakt met wat mede-studenten en ook 2 nederlanders uit maastricht ontdekt.
Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties tot nu toe! En pap/mam/kris heel erg leuk al die briefjes in mijn koffer.. en bren het kado is echt heel leuk en hangt al aan de kast.
Nou ik ga ervandoor want ik zit even op iemand zijn computer, heb namelijk nog geen wachtwoord en loginnaam, ik probeer zo snel mogelijk weer te mailen en hopelijk kan ik er dan ook wat fotos opzetten!
groetjes Suzanne
_________________________________________
for the english speaking persons.
I am in Sweden right now. the journey was very good, although the walk was quite heavy with all my suitcases. And of course it was very hot with my wintercoat, and jacket. The room is really nice, clean and the view from my window is even better!
I am already settled and did some shopping. I am really looking forward to explore the country and Stockholm.
Well I have to go now, because I am using someone else his account. Next time more and hopefully some pictures
22 Augustus 2005 - 18:38
Conrad:
Thanks for sending me an e-mail to your blog. It's great to hear that everything is fine with you and that you like the place. -
22 Augustus 2005 - 18:45
Eric:
hey suus! ik zal maar gelijk ff een reactie sturen;) fijn om te horen dat je goed bent aangekomen.. ik zal af en toe is op de site kijken of er nog nieuws is! veel succes en vooral belangrijk geniet ervan!
xxx eric -
22 Augustus 2005 - 19:15
Miriam:
Heey suus! tss dat het daar wel zo'n mooi weer is.. wij zijn jaloers :P maar ik hoor wel dat je het goed maakt, mooie kamer etc en zelfs al mensen uit maastricht (goed volk:P) xx Miriam -
22 Augustus 2005 - 19:43
B&B&J:
Geweldig dat je het zo treft veel groetjes uit bewolkt Maastricht -
22 Augustus 2005 - 20:08
Hein Kanters:
Ik ben blij dat je goed bent aangekomen als je straks maar niet te veel weegt.
Doei -
22 Augustus 2005 - 20:43
Robin:
Heee Suus!
Fijn te horen dat je er bent! Lekker weer dan inderdaad! Mooi van het zonnetje genieten!!
Nog heel veel plezier daar, zal hier vaak opkijken!
xxx -
23 Augustus 2005 - 07:08
Veronique:
hey suus. Fijn dat de eerste indruk zo goed is en dat je zo´n mooie kamer hebt. Gelukkig heb je je winterjas dus nog eventjes niet nodig.
Groetjes xx veronique -
23 Augustus 2005 - 07:34
Pap:
Hé meiske,
Leuke verrassing gisteravond die envelop ver weg gestopt in onze "klerenkast". De kalender zullen we dagelijks gebruiken: streept lekker door.
Kristel zal heel wat discipline moeten opbrengen om haar envelop pas op 15 oktober open te mogen maken. Voor mama is het zo 25 augustus. Je hebt al een e-mail van mij retour.
Geniet ze.
Papa -
23 Augustus 2005 - 08:04
Mama:
Hoi meid
Fijn dat je zo vlug iets hebt laten horen, ik heb gisteren zo vaak gedacht hoever zal ze zijn en wat zijn haar eerste indrukken.
Fijn dat alles goed is gegaan en dat je kamer erg naar je zin is.
Geniet ervan en ook van het mooie weer want hier regent het pijpestelen.
xxx mama -
23 Augustus 2005 - 08:08
Tante Irma:
Ha Suussie. Ik was gisteren rond 13.00 uur al even bij jullie mam langs gelopen om te vragen hoe het afscheid was verlopen. Ze zei dat het niet geheel droog was op schiphol!!! Nou dat is een paar uur later al snel veranderd lees ik nu. Fijn dat je goed bent aangekomen en nu maar genieten. Zit met spanning te wachten op al die mooie plaatjes en ongetwijfeld leuke dingen die je mee zal gaan maken.Wij willen graag je adres hebben voor als we even op de koffie willen komen(dat laatse was een grapje hoor). Horen nog wel van jou of via jullie pap of mam hoe je adres is.Lieve groetjes van ons allemaal. Eenzame tante Irma want iedereen is naar school en werk, maar ik mag gelukkig vanmiddag ook weer werken!! Doeiiii. -
23 Augustus 2005 - 09:21
Kristel:
heey suus, mooi zeg je kamer enzo!! en dat uitzicht.. je kan wel ver kijken! fijn dat je goed bent aangekomen (op de blaren na dan) heel veel plezier, je hoort wel weer wat van me.. xxx kristel -
23 Augustus 2005 - 10:50
Judith:
Hee Suus!
Ik had niet verwacht al zooo snel een bericht te zien op je site! En alweer is mn zusje me voor....maar dat is op zich niet vreemd aangezien die dag en nacht op msn zit ongeveer :)! Echt vreemd om afscheid van je te nemen, drong gisteren nog niet zo goed door... Kan je niet zomaar even bellen om bij te kletsen of even langskomen fietsen. Maar gelukkig hebben we de mail! Oh ja ben net naar de kapper geweest en er is echt een flink stuk af!! Ik ga binnenkort mijn eigen site maken en dan zet ik daar wel wat foto's op, alleen hopen dat je me nog herkent ;)!
Volgens mij komt het allemaal wel goed daar met jou, als ik zo die kamer zie! Veel succes met shoppen en geniet ervan!!
Liefs Judith -
23 Augustus 2005 - 11:48
B&B&J:
Fantasties daar,wat heb je geboft! Heb je dat meisje nog gevraagd of ze bij ons wil werken? Wij vertrekken zondag naar Brigitte haar moeder .Groetjes B&B&J -
23 Augustus 2005 - 12:05
Susan:
Hey suus,
Wat fijn om te horen dat alles goed is gegaan. Mooie foto's.... Je zal wel genieten daar, iig van de mooie natuur, en t mooie weer. Veel plezier daar en ik wacht op je verhalen. xxx susan -
23 Augustus 2005 - 14:40
Hélène:
Hallokes,
Fijn dat je heelhuids bent aangekomen en dat de eerste indrukken héél positief zijn ;-). Dat is voor iedereen al een hele opluchting! En wat fijn dat je familie zo aan je denkt met al die briefjes? enzo... :-)
Liefs
Leintje
PS: duim je donderdag om 13-13.30 ongeveer voor stagegesprek! I'll need it. -
23 Augustus 2005 - 17:14
Chantal:
Hoi Suzanne! Fijn dat de reis goed is verlopen. Op de foto's zijn inderdaad maar weinig wolken te bekennen, ik hoop dat het nog even mooi weer blijft daar! Hier heeft het vandaag de hele dag geregend. Ons mam merkte op dat je datums op de foto's niet kloppen! Niet goed ingesteld? Veel plezier en succes met het ontdekken van de omgeving! x Chantal -
24 Augustus 2005 - 08:30
Tante Irma:
Ha Suussie, leuk die kamer joh, dat gaat wel lukken zo te zien. Ga proberen om een sms te versturen maar wil eerst weten of de kosten dan niet voor jou zijn dus daar wacht ik wel even op oke?? Groetjes en genietze!! -
24 Augustus 2005 - 12:11
Lisa:
hello suus!!!
you have a nice room.
what a beautyful country....
I miss you very much...
greetings from holland and
family vd maazen -xxxxxxx-
lisa mike koen luuk aunty irma and uncle gerard -
24 Augustus 2005 - 19:51
Kristel:
Suus, je wil dat ik die nummer door geef.. maar ik moet dan wel het wachtwoord van je telefoon weten.. misschien kan je die even mailen.. Dankuu.. XxX kristel.. -
25 Augustus 2005 - 14:30
Mama:
Hoi meid
Bedankt voor de leuke kaart en fotos voor mijn verjaardag.Ik had even gekeken of je toevallig in de chatroom zat, maar helaas. Stuur je mij een mailtje hoe de eerste dagen op de universiteit zijn verlopen. Morgenvroeg zijn wij al vroeg naar schiphol om de familie op te halen.
groetjes, kusjes mama en ook van papa, die had het kantoor versierd met slingers voor mijn verjaardag grappig he. -
25 Augustus 2005 - 14:45
Opa:
hallo suzanne,
ik heb de foto's gezien en ik vind ze hartstikke mooi. ik hoop dat daar prettig kunt werken en heel veel succes. ik hoor wel of alles goed gaat. groetjes opa -
25 Augustus 2005 - 15:00
Kristel:
Suus, ik heb het opa even geprobeerd te leren.. haha.. xxx kristel -
27 Augustus 2005 - 16:23
Brenda:
Kom net terug van de INKOM en was zooo benieuwd hoe jij het hebt dus ben meteen naar je Site gegaan. Echt super dat je het zo naar je zin hebt en dat je kamer leuk is. Ziet er echt goed uit!!! Ik kijk uit naar de rest van je berichtjes... van mij zullen ze ook snel volgen... Groetjes Brenda