Fira mig födelsdag! - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Suzanne Nievergeld - van den Acker - WaarBenJij.nu Fira mig födelsdag! - Reisverslag uit Stockholm, Zweden van Suzanne Nievergeld - van den Acker - WaarBenJij.nu

Fira mig födelsdag!

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

20 Oktober 2005 | Zweden, Stockholm

Mijn verjaardag!

Gister was de grote dag! Ik werd 22 jaar oud/jong, het is maar hoe je het bekijkt. In het begin zag ik er stiekem toch wel tegenop om jarig te zijn in het buitenland. Maar het is me 100% meegevallen!

We begonnen afgelopen dinsdag met een pre party diner met 11 mensen. Chelsea en ik zijn namelijk op dezelfde dag jarig en dus besloten we om de dag samen te vieren. Het was heel erg gezellig, met een heerlijke pasta. Daarna zijn we enkele deuren verderop gegaan waar het verjaardagsfeest van Julia aan de gang was. Die is namelijk de 18de jarig. Iets voor 12 uur begon iedereen af te tellen en om klokslag 12 uur werd er voor ons tweetjes gezongen. De champagne knalde! Daarna werd ik door iedereen gefeliciteerd, iedereen volgens hun eigen traditie! Dat was echt een leuke ervaring, ik ben nog nooit door zoveel mensen in zo’n korte tijd geknuffeld, gezoend en gefeliciteerd. Na een half uur ben ik naar mijn kamer gerend, want ik wilde de brief van pap en mam openmaken, maar wat bleek er kwamen 4 kaarten uit… dus heb ik ze allemaal maar gelezen;). Toen weer terug naar mijn feest en rond 1 uur ging ik toch maar naar bed.

Die ochtend werd ik wakker gesmst door Judith uit Brussel! En toen dacht ik nog even te kunnen blijven liggen maar toen ging de telefoon en kreeg ik een zingende Djadi uit Mallorca aan de telefoon! Nou toen ben ik toch maar uit mijn bed gekropen en de andere kaarten gaan lezen en huiswerk gaan maken. Tja, dat hoort er nu eenmaal bij he.. heb namelijk vandaag een papertje en een presentatie. Mijn eerste cadeautje was van de moeder en broertje van Marijn! Slingers!!! Mijn hele kamer was versierd.

Rond de middag ging ik mijn post checken en wat lag er in mijn brievenbus… een apart pakje met dezelfde adressensticker als pap en mam gebruiken, maar op de achterkant stond Productions B&E. Ik was helemaal verbaasd en kon niet wachten om het te openen. Eenmaal geopend kwam er een dvd uit en die heb ik meteen in mijn laptop gestopt. De verrassing was super! Wat ontzettend leuk om een film te maken van de verjaardag van mijn zusje, het was zo leuk om iedereen weer te zien en te horen! Kon nog net de traantjes binnenhouden. Eric en Boy super!:o

’s Middags ben ik met Jeroen nog even de laatste boodschappen wezen doen en mijn eigen cadeautje wezen uitzoeken en toen belde mama op!
Om 16 uur had ik een high tea op mijn kamer. Ik had allerlei lekkernijen op tafel staan en het was een erg gezellige middag.. waarin mijn kinderachtige kant ook weer naar boven kwam door een negerzoen in het gezicht van Alex te smeren:o Hahah die uitdrukking op z’n gezicht!
Ik kreeg ook nog leuke cadeautjes, zo kreeg ik een armbandje, het nieuwste boek van Dan Brown en een hele leuke tas!
’s Avonds had Chelsea een Chinese maaltijd gemaakt en daarna zijn we een romantische komedie met zombies wezen kijken: Shaun of the Dead. Een hele maffe en bloederige film. Maar van tevoren belde pap ook nog op om me te feliciteren!
Rond 23 uur zijn we nog naar de pub geweest en hebben we nog een uurtje gedanst en toen was de verjaardag van Chelsea en mij over.

Vandaag kreeg ik nog een extra verrassing! Mijn verjaardag duurt dus gewoon 3 dagen! Er arriveerde namelijk een pakje van Juut!!! Echt zooo lief van je, hele leuke verrassing!

Het was een heel leuke verjaardag! Vol leuke momenten, cadeautjes en brieven! Ik wil jullie allemaal bedanken voor de leuke kaartjes, de telefoontjes, smsjes en de DVD!!! Jullie zijn geweldig!

Heel veel liefs uit het verre Zweden!
x Suus

p.s. meer fotos volgen!

p.s. for the English speaking persons, I will make a translation this afternoon or tomorrow morning!

• 20 Oktober 2005 - 10:52

Mama:

hoi meid
    nu ben ik als eerste.
    volgens jou verslag heb je een leuke verjaardag gehad.
    maar toen ik je opbelde was je ook al laaiend enthousiast. dus in het buitenland verjaren heeft ook wel iets. zo op de foto te zien zijn jullie bij de higt tea niets te kort gekomen.
    tot mails liefs mama

• 20 Oktober 2005 - 10:52

Djadi:

heeeee sue!!!!! wat een gave verjaardag heb je gehad!!! echt super als k het zo hoor. Ik ben weer in nederland!!!! Judith was me ook mee komen ophalen , ik was zooo blij woeehhoee mijn kadootje voor jou komt met judith mee! wat heb je allemaal van iedereen gehad? kus djadi

• 20 Oktober 2005 - 11:19

Eric:

volgens mij was jou verjaardag daar nog veel beter dan als je hem hier thuis had gevierd;) als ik hoor wat ze er allemaal voor gedaan hebben. leuke fotos haha krijg je honger van;) xxx eric

• 20 Oktober 2005 - 16:19

Judith:

Hey Suus! Het is me dus gelukt je wakker te maken op je verjaardag ;)! Klinkt goed dat feestje wat je gevierd hebt daar!! Helaas is mijn cadeautje dus nog niet aangekomen :( ...ik hoop dat ie er binnenkort is, anders ben ik er straks nog eerder!! Met nog wat cadeautjes!!! Van mij natuurlijk en van Djadi en bovendien hoorde ik van je moeder dat ik een fles drank mee moest nemen, heb je nog niet genoeg gefeest daar of zo :P ??

xx Judith

• 20 Oktober 2005 - 18:57

Ome Hein:

Proficia op naar de 23.
    Drunke une bvierre uppe mine santeee.

• 20 Oktober 2005 - 20:23

Your Sistaaa..:

heey half bejaarde suus! hihi.. zo te horen heb je een leuke verjaardag gehad en vond je de dvd ook leuk.. gelukkig.. en je verjaardag daar was ook leuk als ik al die verhalen hoorde van papa en mama.. ze hadden jouw weer gebeld toen ik niet thuis was.. vond ik niet zo leuk maarja.. ik hoor snel weer wat van je.. Dikke kus van je zus

• 20 Oktober 2005 - 20:27

Robin:

Hoi Suusje!!
    Hartelijk Gefeliciteerd nog met je verjaardag he!!
    Ik zie al dat je er een reuze toffe dag (dagen haha) van gemaakt hebt en zo hoort het ook! Leuk joh! Tis ook wel veel verschillend eten als ik dat daar zo merk haha!

Ik wens je nog veel plezier daar!

Groetjes Robin

• 22 Oktober 2005 - 13:59

Brenda:

Nog een keer van Harte Gefeliciteerd en mijn cadeautje komt in Maastricht, want het opsturen ging echt fout hier op het postkantoor (vehaal komt nog wel een keer!!!. Je verjaardag klonk echt super... Ben benieuwd naar de verschillende gewoontes (ik hoop ze ook mee te maken!)

• 23 Oktober 2005 - 12:54

Boy:

phoe ik ben wel erg laat maarja beter laat dan nooit;) graag gedaan het was leuk om het filmpje te maken maar voor de rest alle eer aan eric die heeft het gemonteerd enzo ik hoor wel dat je een fijne verjaardag hebt gehad dus dat is goed om te horen! fijn dat je het filmpje leuk vondt!

xxxjes boy

• 24 Oktober 2005 - 19:30

Sanne:

eey susan, wil je eens ff tegen Marijn zeggen dat ze haar site eens moet bijhouden..wat een slome al 1maand niks van zich laten horen..;)
    Zie je vast de 11e als we naar marijn toekomen
    Groetjes
    Sanne (frienddd of Maryn;))