Klaar voor vertrek!
Door: Suzanne en Sander
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
01 Juli 2011 | Nederland, Maastricht
Saint Augustine
Morgen beginnen wij weer aan een nieuw hoofdstuk in ons reisboek. Na Noord-Europa, Noord-Afrika en enkele bijzondere stedentrips gaan we dit keer een rondreis maken door Maleisië en Borneo. Het is voor ons beiden de eerste keer dat we naar Azië toegaan.
De eerste keer naar Azië, maar ook de eerste keer voor een maand lang op vakantie en leven uit een backpack. Ach er zijn ergere dingen te bedenken, toch?
Ook dit keer hebben we de reis grotendeels zelf uitgestippeld, met behulp van internet, reisgidsen en tips van vrienden en bekenden. We beginnen onze vakantie in Borneo waar we twee nationale parken bezoeken en hopelijk oog in oog komen te staan met de Orang Oetan! Daarna maken we een 4-daagse trektocht en gaat Suzanne haar hoogtevrees weer te lijf door een pittige beklimming aan te gaan op de Pinnacles.
Vervolgens keren we terug naar Maleisië. Eerst een paar dagen de hectiek beleven in Kuala Lumpur om daarna terug de tijd in te gaan in Melaka. Vervolgens gaan we een dag vuurvliegjes spotten om vervolgens weer de natuur in te trekken. Eerst gaan we naar Taman Negara toe en daarna thee drinken op de theeplantages. We sluiten af op een bounty eiland waar we tussen de vissen en schildpadden gaan zwemmen. En heerlijk tot rust komen van alle avonturen en indrukken.
Zoals Sander zegt: “we gaan het beleven” en hopen jullie af en toe deelgenoot te mogen maken van onze avonturen!
Suzanne en Sander
01 Juli 2011 - 14:48
Wil En Maria:
Suzanne en Sander
We wensen jullie nogmaals een hele fijne vakantie en geniet vooral van al het moois dat je tegenkomt in Maleisie en Borneo.
Groetjes Wil en Maria -
01 Juli 2011 - 16:31
Mama:
Lieve Suzanne en Sander
Ik wens jullie een hele goede vlucht en een fijne vakantie samen, ook namens papa.
Geniet van al dingen die jullie samen gaan beleven.
Ik hoop af en toe iets te horen en volg jullie reisverslag.
Liefs Mama en Papa uit Uden -
02 Juli 2011 - 16:41
Brenda:
Hoi Suus en Sander
Een hele mooie vakantie en goede vlucht gewenst! Laat je niet te veel overweldigen, alles rustig aan, dan beleven jullie Azië op een hele mooie manier!
xx Brenda -
02 Juli 2011 - 19:41
Erik En Evie:
Hoi Sander en Suzanne,
we wensen jullie een hele fijne en mooie vakantie toe: het zal het bijzondere ervaring worden. We zijn benieuwd naar jullie ervaringen!
Geniet ervan!
Groetjes van Erik en Evie -
03 Juli 2011 - 09:36
Eefje:
Ha Suus en Sander,
Dit kan haast niet anders dan een prachtige reis worden. Ik zie dan ook geen beren op de weg (wel veel orang oetans en schildpadden). Enjoy!!
En ik kijk stiekum al uit naar jullie prachtige verhalen en foto's :)
Liefs Eef -
04 Juli 2011 - 06:51
Lot:
Hey you guys! Dat klinkt als 'n mooi plan! Jullie zullen al wel begonnen zijn ondertussen. Veel plezier en geniet ervan samen! Menno en ik gaan in oktober naar Bali!!! Dat geplan moet nog beginnen bij ons, maar de zin is er wel al!
X Lot -
12 Juli 2011 - 17:19
Jacques En Barbara:
Geweldig dat jullie dit aandurven. Niets voor ons. Geniet ervan en kom heelhuids terug. Vele groetjes van jullie buren nr 9