Het aftellen is begonnen... - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Suzanne Nievergeld - van den Acker - WaarBenJij.nu Het aftellen is begonnen... - Reisverslag uit Maastricht, Nederland van Suzanne Nievergeld - van den Acker - WaarBenJij.nu

Het aftellen is begonnen...

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

07 Juni 2009 | Nederland, Maastricht

Nog maar 4 weken en dan vertrekken we richting IJsland! Een langgekoesterde droom die nu werkelijkheid wordt!

Het Noordelijke gevoel heeft mij al lang te pakken gekregen na mijn Zweden avontuur maar nu heeft het ook Sander in zijn greep.

De laatste voorbereidingen worden nog getroffen, her en der nog wat inlezen en dan gaat het IJslandse avontuur eindelijk beginnen.

We rijden in 15 dagen het hele eiland over in een 4WD en overnachten in jeugdherbergen en boerderijen. Naast de wandelingen die we gaan maken hebben we twee excursies geboekt, namelijk een walvissafari en een trip naar Lakagigar (dit is een 25 km lange spleetvulkaan Laki met meer dan 100 kraters). De rest laten we lekker over aan het moment en het weer.

We zullen proberen om tijdens de reis korte updates te geven, maar als dit niet lukt dan kunnen jullie na afloop een uitgebreid verslag met foto's verwachten.

Veel leesplezier!

Groetjes Suzanne & Sander

• 07 Juni 2009 - 16:30

Chantal:

Hé Suzanne en Sander,
    Leuke plannen! Klinkt goed. Heel veel succes met de laatste voorbereidingen. Geniet van jullie reis!
    Liefs,
    Chantal en Hans

• 08 Juni 2009 - 09:06

Hein Kanters:

Ik wens jullie onwijs veel plezier.
    Lekker genieten en ........... als je terug bent weer uitgerust aan het werk!!!!

• 08 Juni 2009 - 09:29

Charlotte:

Hey tortels!
    Wat leuk, al 4 weken voor start van de vakantie beginnen met de massamail! Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn; voorpret is en blijft de halve pret!
    Laat ik jullie een hele goede, veilige reis toewensen, veel plezier! Geniet van het land, de natuur en vooral van elkaar!
    Liefs, Lot

• 08 Juni 2009 - 20:03

Djadi:

Heeej,

veel plezier en succes met de voorbereidingen!

kus dja

• 07 Juli 2009 - 14:49

Godelieve & Pauline:

Goede reis! En rustig aan met de knaeckebrotjes hè ;)