Het is bijna zo ver!
Door: Sander en Suzanne
Blijf op de hoogte en volg Suzanne
09 September 2010 | Nederland, Maastricht
diarree remmers: check
reisgids: check
Zaterdagochtend om 8 uur is het eindelijk zo ver en vliegen we naar Marokko toe!
Daar gaan we 17 dagen op avontuur!
De bergen in, de Koningssteden verkennen, de woestijn onveilig maken per kameel maar bovenal genieten!
Nu nog de laatste dingetjes pakken en dan op naar de 35 graden!
Als we zin en tijd hebben, proberen we af en toe een verhaaltje te plaatsen!
Beslèma,
Suzanne & Sander
09 September 2010 - 11:44
Brenda:
Wat gaat de tijd toch snel! Jullie gaan gewoon al bijna!!!!!
Heel veel plezier, mooi weer (niet te warm), prachtige tochten/steden/woestijn/ervaringen en nog veel meer!
Ik kijk uit naar jullie verhalen en foto's
Fijne vakantie
xx Brenda -
09 September 2010 - 20:43
Wil En Maria:
Fijn dat jullie vakantie bijna gaat beginnen.
We wensen jullie een mooie vakantie,maar jullie kennende komt dat helemaal goed.
Veel plezier.
Onze vakantie begint over 2 weken en daar kijken we ook erg naar uit.
Groetjes Wil en Maria -
10 September 2010 - 06:38
Erik En Evie:
Hoi Sander en Suzanne,
wij wensen jullie een hele fijn en mooie reis toe. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en foto's. Geniet ervan!
Groetjes van Erik en Evie -
10 September 2010 - 07:59
Silvy:
Ha Sander en Suus,
Heel veel plezier in Marokko. Geniet van de vakantie en al het moois om jullie heen!!
Oh ja, pascal was trouwens erg te spreken over een paar groene krulschoentjes voor onder zijn uniform. Ik persoonlijk hou meer van een roze exemplaar!
Kus van zus -
11 September 2010 - 08:05
Charlotte:
Dag tortels!
Geniet ervan samen! Jullie Marrokkaans is al bijgespijkerd zie ik... well done! Alleen typen als jullie zin hebben inderdaad :-) Doe voorzichtig daar in de middle of the camels en geniet van al het moois.
Liefs, Lottie -
11 September 2010 - 14:36
Marijn:
Grappig dat je site nog steeds suusinzweden heet haha. Volgens mij is Marokko toch wel wat anders ;) Geniet ervan en af en toe een verhaaltje of foto's zou leuk zijn :) -
12 September 2010 - 10:34
Mama:
Hoi Sander en Suzanne,
Veel plezier, genieten samen, en hoor graag jullie ervaringen van MAROKKO.
Jullie hadden al de eerste dag een cultuurshock, en al het een en ander meegemaakt, ben benieuwd wat er nog gaat volgen, doe wel voorzichtig.
Liefs mama.